Poul Erik
Igennem tredive år har jeg arbejdet med hunde, brugshunde og jagthunde. I 1983 fik jeg min første ruhår og siden har jeg kastet min kærlighed på denne uimodståelige alsidige race. Jeg bruger mine hunde til alt slags jagt, skov, mark og andejagt.

 Jeg deltager meget på prøver med mine hunde, markprøver, vand, slæb, apporteringsprøver, schweissprøver og fuldbrugsprøve.

 
Hanne
Allerede som barn lærte jeg den ruhårede hønsehund særdeles godt at kende og fik dengang en klar opfattelsen af, at det var en rigtig jagthund, men samtidig lærte jeg også, at den skulle være lydig. Dengang var det ikke sådan, at vi børn fik lov til, at lege med dem, det var der bestemt ikke noget med, det var en jagthund - men, så længe de var hvalpe måtte vi gerne lege med dem.

Selvfølgelig er jeg jæger, jeg tog jagttegn i 1970 og min første jagthund var en Golden Retriever. Men i 1993 købte jeg min første ruhåret hønsehund, og det blev starten på en meget spændende tid, hvor jeg samtidig begyndte, at deltage på forskellige former for prøver.

Jeg deltager på markprøver - schweissprøver - vand, slæb og apportering og udstilling. Jeg kan meget godt lide, at gå på jagt, og helst med mine hunde som jeg bruger til al slags jagt.

 
Vores store fælles interesse er avl/opdræt hvor både brugsegenskaber, temperament og eksteriør går op i en højere enhed. Den ruhårede hønsehund er en meget vanskelig hund at avle, idet den er sammensat af mange forskellige racer, men at det er vanskeligt gør det ikke umulig og ej heller mindre spændende.   
 
Vores adresse er:     Hanne & Poul Erik Bjerregaard, Nørhå Byvej 32, Nørhå,7752 Snedsted